Plenkertstraat Valkenburg
Plenkertstraat Valkenburg
Gelegen in Valkenburg ligt dit fraaie appartement met dakterras in de Plenkertstraat. Dankzij 3 slaapkamers kunnen er 5 gasten overnachten in dit verblijf dat ideaal is voor kasteelliefhebbers.

De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen altijd in de buurt. Het is gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg, een supermarkt en een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde snelweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden vanaf het appartement. De grotten van Valkenburg en Kasteel Ruine liggen tevens om de hoek.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 75 m2, een ruime tuin van 120 m2 (met uitzicht op de grotten) en het is gebouwd in 1900. Dankzij de keuken kunt u 's avonds uw favoriete maaltijd bereiden voor uw gezelschap.
niet gewaardeerd 574.00 Nu boeken
Valkenburg
Valkenburg
Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, dit is ideaal voor 1 of 2 gezinnen. Het is gelegen in het Zuid-Limburgse Valkenburg, op 1 km van het bos.

Dit comfortabele stadsappartement is het vertrekpunt voor ontdekkingstochten. Wandel naar de St. Pietersberg, ontspan in de spa Thermae 2000 of ga lekker uit eten bij restaurant El Castillo in Valkenburg. Deze woning is perfect voor fietsers die trainen voor Amstel Gold Race, shoppers voor de stad Maastricht en gezinnen die op zoek zijn naar cultuur en plezier.

In de keuken staat een vaatwasser en er is een sfeerhaard in de woonkamer. In de parkeergarage onder de woning is plek voor 4 auto's en voldoende ruimte voor 8 fietsen. Er is WiFi in het huis aanwezig en er zijn een wasmachine en een droger beschikbaar.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Roken en huisfeesten zijn niet toegestaan.
niet gewaardeerd 3,233.00 Nu boeken