Last minute Ameland boeken

Ameland last minute? Boek snel en voordelig een last minute vakantie naar Ameland. Het eiland tussen de Waddenzee en de Noordzee. Een dagje of weekendje heerlijk uitwaaien op Ameland.

Op vakantie naar Ameland

Je bent toe om even bij te komen van al het werk en de sleur van het leven. Dan kan een  last minute Ameland een uitkomst bieden. Heerlijk genieten aan het strand op een van de 5 wadden eilanden. Natuurlijk is het niet dat je nu boekt en binnen een uur kunt vertrekken maar meestal is een last minute een echte last minute en kun je al binnen een dag vertrekken om van je welverdiende vakantie te gaan genieten.

Bekijk het aanbod Ameland

Ameland last minute, met vertrek punt Friesland/Holwerd. Als je besluit een Lastminute te gaan boeken vergeet dan niet vroegtijdig een bootticket te kopen. Zeker als je een auto mee wilt naar het eiland. Het kan heel druk zijn op de boot. Boeken vooraf met auto is verplicht.

Wij hebben een breed aanbod Vakantiehuisje, Bungalows, Appartementen en hotels voor u geselecteerd zodat je alleen nog hoeft te boeken.

Ben je na driekwartier aangekomen kun je eventueel een fiets huren bij het bedrijf langs de kade. Dit is zeker met mooi weer een tip. Lekker uitwaaien op de fiets door  de duinen  om direct aan het goud gele strand van Ameland een overheerlijk biertje te drinken of ijsco te gaan eten.

Andere mogelijkheden om je te verplaatsen naar jouw bestemming zijn de bus of een Taxi.

Eenmaal aangekomen op je bestemming kun je gaan genieten van je vakantie op Ameland.
De 5 dorpen op het eiland hebben allemaal hun eigen bijzonderheden.  De vuurtoren genaamd de Bornrif staat in Hollum. Onderaan de vuurtoren kunt je genieten van een over heerlijke pannenkoek. In het dorpje Nes ook wel het hart van Ameland genoemd is het voor mensen die van winkelen houden genoeg te beleven. Naast de het winkelen is het op de diverse terrasje ook aangenaam te vertoeven.

Kortom een last minute Ameland maakt een weekendje of een weekje weg tot een geweldige vakantie

Zoek bij je favoriete aanbieder.

Boek bij Landal Boek bij Belvila Boek bij Heerlijkehuisjes

Boek bij Roompot Boek bij BungalowSpecials Boek bij Natuurhuisje

Boek bij Chalet.nu Boek bij Texel.net Boek bij HotelSpecials

Eigen land 300x250

Meer dan 85.000 vakantiehuizen

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties