De Mulgouw
De Mulgouw
Verblijf in dit gezellige vakantiehuis in het Nederlandse Tegelen. De woning heeft een heerlijke tuin en een terras waar je optimaal kunt ontspannen. Met 2 slaapkamers voor maximaal 4 personen is het perfect voor gezinsvakanties.

Deze mooie, fijn ingerichte vakantiewoning ligt in rustige straat. In de buurt vind je diverse mogelijkheden voor uitstapjes met de kinderen. De vakantiewoning ligt dicht bij de centra van Tegelen en Venlo; op respectievelijk 2 en 7 kilometer. Vrijwel naast de woning vind je een meer met bebossing, ideaal voor een wandeling. Ook Roermond, diverse Nationale Parken en gezellige kleine dorpen zijn perfect te bereiken vanuit Tegelen.

De woning heeft 2 mooie terrassen die veel zonuren hebben. Er is een zonovergoten woonkamer, een mooie keuken die van alle gemakken is voorzien en een barbecue voor gezellige avondjes.
niet gewaardeerd 687.00 Nu boeken
Villa Tegelen
Villa Tegelen
De sprookjesachtige uitstraling van deze unieke villa past bij de betovering die u hier kunt ondergaan. Geniet in een bijzonder ambiance gecreëerd door: de unieke architectuur, de aankleding met bijzondere reissouvenirs en de prachtige glas-in-lood ramen. Uiteraard beschikt elke slaapkamer over heerlijke bedden en privé badkamer. Ontbijten of dineren doet u aan de lange eettafel welke in openverbinding staat met de goed uitgeruste keuken. In de woonkamer staat een comfortabele grote fauteuil voor u klaar om te genieten van de flatscreen met apple TV en WI spelcomputer. Buiten gaat het sprookje veder, als u de tuindeuren opent naar de 5000 m2 tuin. Uiteraard is er voldoende ruimte voor spelactiviteiten. U treft er een vijver met prachtige patio om beschut van het groen te genieten. Maar het hoogte punt is natuurlijk het verwarmde zwembad en de sauna. Het zwembad is geopend van mei t/m september. Bij goede weersomstandigheden zal het zwembad ook in april en oktober geopend zijn.

We kunnen ons voorstellen dat u de villa niet uitkomt, toch zou dat jammer zijn. Dit tuin van dit huis is letterlijk de grens met Duitsland. Tegenover het huis ligt een prachtig natuurgebied om eindeloos te wandelen of fietsen. Shoppers kunnen zich uitleven in outlet centrum van Roermond. Bewonder de kasteeltuinen van Arcen of neem de kinderen mee naar attractiepark Toverland.

Als dit geen droomvakantie wordt.
niet gewaardeerd 3,106.00 Nu boeken