Waterpracht
Waterpracht
Een prachtige en unieke plek voor de echte levensgenieters! Deze stijlvolle vakantiewoning ligt in het karakteristieke plassengebied, aan een pad wat alleen toegankelijk is voor wandelaars of fietsers. Een adembenemend uitzicht over de Elfhoevenplas waar in de zomer velen sloepen en zeilboten langs varen.

Via de schuifpui aan de waterzijde bereikt u vanuit de woonkamer het royale vlonder terras waar u heerlijk kunt loungen in één van de mooie hoekjes en van een goed glas wijn kunt genieten. U beschikt over een steiger voor meerdere boten, een zwemsteiger en daarnaast nog twee aanlegplaatsen en een botenhelling. Er ligt een bootje waar u gebruik van mag maken.
Er zijn twee slaapkamers aanwezig; via de slaapkamer met stapelbed voor de kinderen bereikt u de tweepersoons slaapkamer.

Reeuwijk is de ideale bestemming om uw vakantie of weekendje weg door te brengen, een heerlijk dorp met zijn mooie plassen. De directe omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten langs prachtige beschermde natuurgebieden. Breng ook een bezoekje aan de historische stad Gouda (5 km) met de kaaswaag en vele terrassen en restaurants, zowel goed bereikbaar met de auto als met openbaar vervoer. Er zijn twee fietsen aanwezig waar u gebruik van mag maken (op eigen risico)

Interessante steden om te bezoeken zijn: Rotterdam (29 km), Utrecht (32 km), Den Haag (34 km).

Roken in de woning is verboden, bij overtreding word u 250 euro in rekening gebracht.
niet gewaardeerd 542.00 Nu boeken