Het Volkerak
Het Volkerak
Dit moderne en goed verzorgde vakantiehuis staat op een gezellig (privé) park in het dorpje Ooltgensplaat. Op dit rustige park kunt u genieten van veel privacy en rust. De eigenaren van het vakantiehuis hebben het huis met veel zorg en aandacht ingericht om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Vanuit de tuin kijkt u over de uitgestrekte weilanden, direct achter het huis. Ook kunt u genieten op het terras dat grenst aan het water, achter het vakantiehuis. Door deze ideale ligging zult u hier helemaal bijkomen!

De woning is geschikt voor vier personen, de twee ruime slaapkamers met comfortabele boxspring bedden bevinden zich op de eerste etage. Tevens beschikt de woning over twee badkamers waarvan 1 op de begane grond, heerlijk! De woning heeft een mooie en moderne keuken waar u lekker kunt koken en samen genieten. Vanuit de ruime woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en de weilanden.

De woning beschikt ook over een ruime berging met een aansluiting om uw elektrische fietsen op te laden.

Op een steenworp afstand vindt u het Volkerak. Dit is een water dat zich ten zuidoosten van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee bevindt. Aan de oostzijde van het Volkerak bevinden zich de Volkeraksluizen naar het Hollands Diep; aan de westzijde bevindt zich de Krammer. Een prachtig gebied omringd door water waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur. Vlakbij het park bevindt ook een leuk strandje waar kan worden gezwommen.

Wilt u een gezellig uitstapje maken? De locatie van dit vakantiehuis leent zich hier perfect voor. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het romantische Willemstad, een historisch vestingsstadje. Ontdek op de fiets het mooie eiland Goeree-Overflakkee, u kunt hier eindeloze tochten maken! Ook het Zeeuwse Schouwen-Duiveland is gemakkelijk te bereiken, binnen 20 autominuten bereikt u Bruinisse via de Grevelingendam. Op deze dam is ook het 'Strand Grevelingendam' te vinden, dé plek voor watersportliefhebbers.

Bent u toe aan een fijn vakantie huis met rust en natuur op een plek waar u alle kanten op kunt? Kies dan voor deze complete woning en geniet van uw welverdiende vakantie!
niet gewaardeerd 520.00 Nu boeken