Maasvilla - Amfibie - 31
Maasvilla – Amfibie – 31
Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt dit huis extra luxe in de vorm van bijvoorbeeld extra ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, faciliteiten of ervaringen.

In dit unieke vakantiehuis (bouwjaar 2013) woont u letterlijk op het water! Maasvilla 31 is een drijvend of amfibisch huis dat, afhankelijk van de waterstand van de Maas, op het rustige Maasmeer drijft of, bij eb, op palen op de bodem staat. Het is ongeveer 120 vierkante meter groot, omgeven door water en alleen met het land verbonden door een drijvende steiger.

Dit gezellige niet-rokershuis is ingericht voor 6 personen. Extra gasten zijn enkel in een uitzonderlijk geval toegestaan en na overleg met de eigenaar. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en beschikt over een tweede toilet. Er is een keuken met vaatwasser en magnetron en badkamer met douche en ligbad. De privé aanlegsteiger is direct naast het huisje. Van hieruit kunt u zwemmen, surfen, SUP-en, zeilen of vissen. U kunt uw eigen boot hier aanleggen, na voorafgaande afspraak bij de reservering. Zo heeft u uw boot altijd in de buurt en kunt u zo vaak varen als u wilt door de ongerepte waterwereld van de Maasplassen, een zeer populair watersportgebied in Nederland. Mogelijkheid tot zwemmen direct bij het huis, evenals een badstrand aan het meer op 100 meter.

Vanuit dit vakantiehuis kunt u gemakkelijk zowel Nederland als België verkennen, want het vakantiehuis ligt bijna op de grens. Bezoek in Nederland de witte stad Thorn, de historische steden Maastricht en Roermond en de nationale parken De Meinweg en De Groote Peel. Fietsers kunnen terecht in de Linnerweerd, een prachtig natuurgebied. Fietsers kunnen terecht in de Linnerweerd, een prachtig natuurgebied. Op het zwemstrand de Maasterp, naast het natuurgebied Dilkensplas, kunt u zwemmen, surfen, kanoën en wakeboarden. Bezoek in België de stad Maaseik, de Bourgondische stad Hasselt en het Nationaal Park De Hoge Kempen. Ook de Duitse grens ligt op slechts ongeveer 15 km afstand. Designer Outlet Roermond ligt op 20 minuten afstand met de auto.

Het gebruik van barbecues op gas of houtskool is bij de woning niet toegestaan. Een elektrische barbecue is beschikbaar, die na gebruik schoon dient te worden teruggebracht. Er is 1 parkeerplaats beschikbaar bij de steiger, overige parkeerplaatsen zijn op 100 meter bij de brasserie te vinden. Hoofdhuurder moet minimaal 25 jaar oud zijn.
niet gewaardeerd 679.00 Nu boeken