Hoeve Grenszicht
Hoeve Grenszicht
Deze prachtige boerderij op de grens met Duitsland is voorzien van een comfortabel interieur, veel ruimte en recreatie voor alle leeftijden. Het is ideaal voor onvergetelijke groepsvakanties!

Maak een mooi fiets- of wandeltocht door de Achterhoek en breng een bezoek aan authentieke grensdorpen zoals Megchelen en Netterden. In het nabijgelegen Duitse Emmerich vind je winkels, supermarkten en restaurants voor een heerlijk diner. Nederlandse steden zoals Arnhem, Enschede en Doetinchem zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

De kindvriendelijke vakantiewoning is voorzien van een volleybalveld en een trampoline. Terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen ontspan jij met een goed boek in de tuin. Er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie en de ruime keuken biedt je de mogelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden.

In de maanden juli, augustus en september van het jaar 2022 wordt de woning alleen in de weekenden verhuurd, voor maximaal 10 personen, in verband met een verbouwing. Na deze periode is de woning in alle periodes beschikbaar, voor 16 personen.
niet gewaardeerd 1,654.00 Nu boeken
Villa Grenszicht
Villa Grenszicht
Het grote genieten begint al wanneer u aan komt rijden en omringt wordt door de weilanden met grazende koeien en bloeiende akkerranden. Alle luxe is voorzien om er een fantastische vakantie van te maken. In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven, vind ontspanning in de hout gestookte hottub of op de schommelbank lezend in uw favoriete boek of tijdschrift. Door het weidse uitzicht met daarin grazende koeien, reeën en rondhuppelende konijntjes kunt u heerlijk tot rust komen. Genieten van de zon, of juist de schaduw? Geen enkel probleem, het ruime overdekte terras zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Het fijne samenzijn is natuurlijk pas echt compleet met een gezellige barbecue. In de tuin is een moestuintje met onder andere verse kruiden, munt en rucola.

Het toppunt van luxe is toch wel de sauna! Zelfs tijdens de koudere dagen is er dus vertier te vinden. Daarnaast zorgt de sfeervolle gashaard in de woon- en eetkamer ervoor dat het in huis altijd aangenaam is. Tevens zijn alle ramen voorzien van horren om ervoor te zorgen dat u geen last heeft van muggen en andere insecten!

De aanwezige boxspring bedden en rolluiken op de slaapkamers zorgen voor een ongestoorde nachtrust. Één van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond, evenals de badkamer met sauna. Dit maakt het ook een geschikt verblijf voor gasten welke slecht ter been zijn.

De natuur van de Achterhoek heeft veel te bieden. Ga op ontdekkingstocht door een fijne wandeling te maken, een van de vele fietsroutes te volgen of per auto de mooie coulisselandschappen te ontdekken. Het is allemaal mogelijk! Er zijn (maximaal) 3 elektrische fietsen te huur. Bezoek daarnaast ook een van de pittoreske dorpen en historische steden of de vele musea, galeries en kastelen. Op enkele meters afstand van de villa ligt de Duits grens. Genoeg te ontdekken dus!
niet gewaardeerd 1,642.00 Nu boeken
Villa Grenszicht
Villa Grenszicht
Het grote genieten begint al wanneer je aan komt rijden en omringd wordt door de weilanden met grazende koeien en bloeiende akkerranden. Dit belooft een fantastische vakantie voor meerdere gezinnen of een groep vrienden.

Maak een fijne wandeling of volg een van de vele fietsroutes. Er zijn maximaal 3 elektrische fietsen te huur. In de omgeving kun je onder andere een bezoek brengen aan Kasteel Anholt, Golfclub 't Lohr en Wijngoed Montferland. Met de kinderen ga je naar zwemparadijs Bahia, Ponyhof Leiting of Het Land van Jan Klaassen. Voor een lekker diner moet je bij restaurants Vivaldi en Zu den 3 Linden zijn.

In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven. Vind ontspanning in de hout gestookte hottub of op de schommelbank. Door het weidse uitzicht met koeien, reeën en konijntjes kun je lekker tot rust komen. Het ruime overdekte terras zorgt ervoor dat er zowel zon als schaduw aanwezig is. Hier kun je een gezellige barbecue organiseren. In de tuin is een moestuintje met verse kruiden, munt en rucola. Het toppunt van luxe is toch wel de heerlijke sauna! Daarnaast zorgt de sfeervolle gashaard in de woon- en eetkamer ervoor dat het in huis altijd aangenaam is.

Een van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond, evenals de badkamer met sauna. Dit maakt het ook een geschikt verblijf voor gasten die slecht ter been zijn. Tevens zijn alle ramen voorzien van horren, zodat je geen last hebt van muggen en andere insecten.
niet gewaardeerd 1,161.00 Nu boeken