Makkum
Makkum
Als onderdeel van onze Luxury Collection biedt dit huis extra luxe in de vorm van bijvoorbeeld extra ruimte en comfort, interieurdesign of styling, architectuur, faciliteiten of ervaringen.

Welkom in Makkum!

Deze fantastische, rietgedekte duinvilla is gelegen in Makkum, Friesland. Het hele park is gebaseerd op water(sport) en het is daarom ook een perfecte locatie om deze prachtige regio te ontdekken. Deze woning is op loopafstand van het strand!

Een volledig ingerichte keuken, voorzien van vaatwasser, oven, combi-magnetron, tot aan een melkopschuimer en citruspers, alles is aanwezig. 3 ruime slaapkamers EN een sauna zorgen ervoor dat je na een heerlijke dag op het water of in de omgeving goed kunt ontspannen en jezelf kunt opladen voor de volgende dag.

Een grote tuin van meer dan 500m2 zorgt voor een fijne buitenomgeving, waar je kunt genieten van het zonnetje terwijl je in de mooie tuinmeubelen van je hapje en drankje geniet.

Op het park zelf kun je terecht voor fietsen en watersporten. Bootverhuur vindt je op een kleine 200 meter. Wil je een dagje naar Sneek? dit is op slechts een kwartiertje rijden.

Let op: barbecuen is absoluut verboden i.v.m. de rieten daken op het park.
niet gewaardeerd 1,187.00 Nu boeken