Voor Anker
Voor Anker
Geniet van je vakantie in deze prachtige woning in Loosdrecht! Geschikt voor vier personen en heerlijk gelegen is dit een ideale plek om deze mooie omgeving te verkennen.

Met een slaapkamer op de begane grond met twee 1-persoonsbedden en een vide met een 2-persoonsbed, een ruime badkamer en gezellige woonkamer met open, landelijke keuken is dit een zeer geschikt verblijf voor gezinnen of vrienden. Buiten is er een fijn omheind privé-terras en een grote, deels gedeelde, tuin met picknicktafel, hangmat en schaduwplekken.

Loosdrecht is dé locatie als het gaat om watersport! Gelegen in de Loosdrechtse Plassen, welke bestaan uit 7 met elkaar verbonden recreatieplassen, kun je hier alle kanten op wat betreft watersport. In de jachthaven naast de woning kun je al terecht voor het huren van een bootje. Een open deur, maar met stip op 1: de mooiste manier om van de Loosdrechtse Plassen te genieten, is op het water. En hier zijn heel wat mogelijkheden voor: Roeien, kanoën, suppen, zeilen, sloepvaren, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterfietsen. Je kunt in de nabije omgeving terecht bij tal van ondernemers die je hierbij kunnen helpen. Ook een aanrader: bezoek Kasteel Sypesteyn, bekend om de stijlvolle tuinen en origineel Loosdrechts porselein!

Amsterdam ligt op ongeveer 30 kilometer, Hilversum op 5 en Utrecht en Amersfoort op zo'n 20.
niet gewaardeerd 640.00 Nu boeken