Hertenhoeve op de Veluwe
Hertenhoeve op de Veluwe
Deze ruime villa bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van de Veluwe, met uitzicht op de weilanden.
Het is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor liefhebbers van rust en natuur.

Via de bosweg bereik de villa, terwijl je onderweg regelmatig stopt voor een schattig hertje. Er is bovendien een tennisbaan te vinden, voor de liefhebber. De regio biedt prachtige wandelroutes door een natuurrijk landschap en ook op de fiets kom je op prachtige plekken. Voor tips, idee├źn en additionele services kun je terecht bij de beheerder.

Met een veelvoud aan slaapkamers en een tweetal ruime, comfortabele zitkamers biedt het verblijf comfortabel plaats aan groepen. De goed uitgeruste keuken nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes en de grillmaster kan zijn/haar kunsten etaleren op de barbecue.
niet gewaardeerd 4,337.00 Nu boeken
Specht
Specht
Dit prachtige chalet is gelegen in Laag-Soeren. De woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een rustige vakantie in de natuur. Het chalet is gericht op een oudere doelgroep en stilte en rust wordt gerespecteerd vanaf 21.30 uur. Let alstublieft op de huisregels.

Het huisje bevindt zich aan de rand van Nationaal park de Veluwezoom. Laat je verrassen door de uitgestrekte bossen, kleurende heidegebieden en weidse zandverstuivingen. Wandel een keer naar de Sprengen of neem een kijkje op het bijzondere uitzichtpunt op de Elsberg. Verken dit prachtige landschap en combineer het met een bezoekje aan een van de gezellige dorpen in de omgeving. Ook de kastelen zijn de moeite van het bekijken waard. Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen hun geluk hier niet op.

Na een mooie dag geniet u heerlijk op het terras van een goed glas wijn en een mooi boek. Bij slecht weer voorziet het chalet van alle gemakken. De bungalow is voorzien van een ruime woonkamer met open haard en in de goed uitgeruste keuken bereidt u de heerlijkste maaltijden.

LET OP: 21 september t/m 9 oktober - snoeiwerkzaamheden rondom het huisje (doordeweeks).
niet gewaardeerd 405.00 Nu boeken