Appartement - Wielemakersbaan 6 Dishoek
Appartement – Wielemakersbaan 6 Dishoek
Appartement dichtbij strand. Bij binnenkomst is er een entree met gescheiden douche en toilet. De ruime woonkamer is sfeervol met een open keuken. Hier is een koelkast met vriesvak te vinden, broodrooster, magnetron, Senseo apparaat en een vaatwasser. Aansluitend zijn er twee slaapkamers. Er is TV met Wifi. Een terras voor het appartement nodigt uit om te dag relaxed op te starten of na te genieten van een heerlijke vakantiedag.

Het appartement ligt op een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en het Zeeuwse strand. De ranch is een onderdeel van Ride by the Sea, alwaar de Western-sport wordt bedreven in al zijn disciplines. Op de ranch staat het recreatieve Western-rijden centraal. Onze Saloon in de Grote Schuur. Voor de kleine ruitertjes verzorgen we ook ponyritjes, u kunt zelf met één van onze shetland-ponies aan de hand, een rondje lopen door het Zeeuwse land. Belt u wel even van te voren met Petra om te kijken of er een pony beschikbaar is. Vanaf onze ranch loopt het ruiterroutenetwerk langs bos en strand. Met dit netwerk ontdek je veilig de mooiste plekjes van het gebied.
niet gewaardeerd 815.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 4 personen
Appartement Duinhof Dishoek – 4 personen
Duinhof Dishoek; uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 4-persoonsappartement. Het appartement is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen. In enkele minuten (250 meter) bevindt u zich op het prachtige zuidstrand.

Het appartement (90m2) heeft twee ruime slaapkamers, met ieder een eigen badkamer met douche en wastafel. In de grote woonkamer met gashaard en luxe slaapbank bevindt zich ook de ruime eethoek met een moderne compleet uitgeruste keuken met o.a. Nespresso apparaat, combi oven en vaatwasser. Het appartement heeft toegang tot twee ruime terrassen, zowel voor als achter het appartement. Tevens is er een aparte ruimte voorzien van wasmachine en kluis.

Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion)
niet gewaardeerd 411.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 pers de luxe
Appartement Duinhof Dishoek – 6 pers de luxe
Uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u dit luxe sfeervolle 6-persoonsappartement. Het appartement ligt op de begane grond en is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen. In enkele minuten ( 250 meter) bevindt u zich op het prachtige zuidstrand.

Het appartement (118 m2 heeft een zonnig terras en een schaduwrijk terras. Er zijn drie slaapkamers, een 2 badkamers, een grote woonkamer met gashaard en eethoek en een moderne compleet uitgeruste keuken met o.a. Nespresso apparaat, combi oven en vaatwasser. Tevens is er een aparte ruimte voorzien van wasmachine, droger. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Het appartememy beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion).

Deze woning is rolstoelvriendelijk.

Dishoek staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en gezellige terrasjes. Het is gelegen op het eiland Walcheren op een steenworp afstand van Middelburg, Vlissingen en Zoutelande.
Liefhebbers van de watersport kunnen of surfen of zeilen op de Noordzee, het Veerse Meer of de Westerschelde.
Het historische stadje Veere en de monumentale stad Middelburg zijn bereikbaar met auto of fiets.
niet gewaardeerd 494.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 personen
Appartement Duinhof Dishoek – 6 personen
Uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement. In enkele minuten bevindt u zich op het zuidstrand. Perfect voor een fijne familievakantie aan het strand!In de omgeving zijn vele recreatiemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld paardrijden, golven of fietsen. Het centrum van Oudekerke vindt u op 100 m afstand.In het appartement bevinden zich op de 1e etage een luxe badkamer met o.a. een sunshower, een grote woonkamer met gashaard, balkon, een moderne compleet uitgeruste keuken met eethoek, tevens is er een aparte wasruimte voorzien van wasmachine en droger. Op de 2e etage bevindt zich een riant dakterrasmet zicht op de duinen, vanwaar u geniet van de zon. Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
niet gewaardeerd 465.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 personen de luxe
Appartement Duinhof Dishoek – 6 personen de luxe
In het appartement (153 m2 incl. terrassen) bevinden zich op de eerste etage een de drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en ligbadsunshower, een grote woonkamer met gashaard, balkon (8 m2), eethoek en een moderne compleet uitgeruste keuken met o.a. Nespresso apparaat, combi oven en vaatwasser. Tevens is er een aparte ruimte voorzien van wasmachine, droger. Op de tweede etage bevinden is de toegang tot een riant dakterras (42 m2) vanwaar u geniet van de zon. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion). Dishoek staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en gezellige terrasjes. Het is gelegen op het eiland Walcheren op een steenworp afstand van Middelburg, Vlissingen en Zoutelande. Liefhebbers van de watersport kunnen of surfen of zeilen op de Noordzee, het Veerse Meer of de Westerschelde. Het historische stadje Veere en de monumentale stad Middelburg zijn bereikbaar met auto of fiets.
niet gewaardeerd 465.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 personen de luxe
Appartement Duinhof Dishoek – 6 personen de luxe
Uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u deze luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement. Het appartement is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen. In enkele minuten ( 250 meter) bevindt u zich op het prachtige zuidstrand.

In het appartement (153 m2 incl. terrassen) bevinden zich op de eerste etage een de drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en ligbadsunshower, een grote woonkamer met gashaard, balkon (8 m2), eethoek en een moderne compleet uitgeruste keuken met o.a. Nespresso apparaat, combi oven en vaatwasser. Tevens is er een aparte ruimte voorzien van wasmachine, droger. Op de tweede etage bevinden is de toegang tot een riant dakterras (42 m2) vanwaar u geniet van de zon. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion).

Dishoek staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en gezellige terrasjes. Het is gelegen op het eiland Walcheren op een steenworp afstand van Middelburg, Vlissingen en Zoutelande.
Liefhebbers van de watersport kunnen of surfen of zeilen op de Noordzee, het Veerse Meer of de Westerschelde.
Het historische stadje Veere en de monumentale stad Middelburg zijn bereikbaar met auto of fiets.
niet gewaardeerd 465.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 personen sauna
Appartement Duinhof Dishoek – 6 personen sauna
Uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement. Het appartement is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen. In enkele minuten (250 meter) bevindt u zich op het prachtige zuidstrand. Perfect voor een groepsvakantie! Het appartement ligt aan de Nederlandse kust. In de omgeving zijn vele recreatiemogelijkheden; u kunt bijvoorbeeld paardrijden, golven of fietsen. Het centrum van Oudekerke vindt u op 100 meter afstand. In het appartement bevindt zich een o.a. een gashaard en een balkon. Op de tweede etage bevinden zich nog twee slaapkamers en een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche, ligbad en sauna, tenslotte is hier de toegang tot een riant dakterras (20 m2). Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion). Bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
niet gewaardeerd 705.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 personen sauna
Appartement Duinhof Dishoek – 6 personen sauna
Uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement met 2 slaapkamers. In enkele minuten bevindt u zich op het prachtige zuidstrand.De ligging biedt vele mogelijkheden; op 5 km afstand ligt een overdekt zwembad en op 1 km afstand ligt een manege waar u paard kunt rijden.Het appartement heeft een woonkamer met gashaard, balkon, en moderne compleet uitgeruste keuken. Het appartement heeft een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche, ligbad en sauna, tenslotte is hier de toegang tot een riant dakterras vanwaar u geniet van de zon. Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats met laadpaal voor elektrische auto's. Bedden opgemaakt bij aankomst.
niet gewaardeerd 494.00 Nu boeken
Appartement Duinhof Dishoek - 6 personen sauna
Appartement Duinhof Dishoek – 6 personen sauna
Uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek vindt u dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement met 2 slaapkamers. In enkele minuten bevindt u zich op het prachtige zuidstrand.De ligging biedt vele mogelijkheden; op 5 km afstand ligt een overdekt zwembad en op 1 km afstand ligt een manege waar u paard kunt rijden.Het appartement heeft een woonkamer met gashaard, balkon, en moderne compleet uitgeruste keuken. Het appartement heeft een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche, ligbad en sauna, tenslotte is hier de toegang tot een riant dakterras vanwaar u geniet van de zon. Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats met laadpaal voor elektrische auto's. Bedden opgemaakt bij aankomst.
niet gewaardeerd 537.00 Nu boeken
Blauwe chalet - Wielemakersbaan 6 - Dishoek
Blauwe chalet – Wielemakersbaan 6 – Dishoek
Het blauwe chalet biedt ruimte voor een heerlijk verblijf met familie of vrienden. Er zijn 2 keukens met daarin verschillende keukenapparatuur, zoals oven, vaatwasser, magnetron, kookplaat, Senseo- apparaat. Op de benedenverdieping vindt u de woonkamer/eetkamer .Hier is het genieten op de grote loungebank. Tevens is er plaats voor een grote eettafel. Er zijn 3 tweepersoons slaapkamers, met eenpersoons box spring bedden. Op de 1e verdieping zijn nog twee slaapkamers te vinden met totaal 4 eenpersoons box spring bedden. Verder op de benedenverdieping een badkamer met douche en toilet en een nog een badkamer met toilet, eventueel geschikt voor minder valide personen. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren, naar het terras. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Er is een afgescheiden terras om te genieten van een heerlijke vakantiedag.

Het chalet ligt op een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en het Zeeuwse strand. De ranch is een onderdeel van Ride by the Sea, alwaar de Western-sport wordt bedreven in al zijn disciplines. Op de ranch staat het recreatieve Western-rijden centraal. Onze Saloon in de Grote Schuur. Voor de kleine ruitertjes verzorgen we ook ponyritjes, u kunt zelf met één van onze shetlander pony's aan de hand, een rondje lopen door het Zeeuwse land. Belt u wel even van te voren met Petra om te kijken of er een pony beschikbaar is. Vanaf onze ranch loopt het ruiterroutenetwerk langs bos en strand. Met dit netwerk ontdek je veilig de mooiste plekjes van het gebied. Zo ontdekt u de mooie natuur die Walcheren u te bieden heeft. Na afloop van uw buitenrit is het zomers goed vertoeven op de veranda en in de koudere maanden bij het gezellig knapperende haardvuur in de salon.

Het strand ligt op loop- en fietsafstand, de zee kun je bijna horen ruisen! Tel daar de meeste zonuren per jaar bij op en een vakantie aan het strand in Dishoek is een feest! Het centrum van Dishoek met diverse horeca, fietsverhuur en ijssalon is op enkele minuten fietsen bereikbaar. Zoutelande en Vlissingen is bereikbaar op 10 minuten per fiets of auto en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, attracties en souvenir-zaken.
niet gewaardeerd 1,532.00 Nu boeken
Groepsappartement Pleinzicht
Groepsappartement Pleinzicht
Genieten met vrienden of familie, maar toch allemaal een eigen plek? Dat kan bij het groepsappartement Pleinzicht. Deze 3 appartementen hebben hun eigen faciliteiten, maar u kunt zo bij elkaar binnenstappen.
De accommodaties hebben een gezamenlijke entree en liggen op de 1e verdieping. Vanuit de entree krijg je toegang tot de aparte accommodaties (2-persoons, een 2 tot 4-persoons en 4-persoonsappartement). Ieder appartement heeft een slaapkamer met boxspringbedden, badkamer en woonkamer met open keuken. Hierin zijn alle faciliteiten voorzien, zoals vaatwasser en combi-magnetron. In het 2-4 persoonsappartement is een slaapbank.
Het 4-persoonsappartement heeft een zonnig dakterras.

De 3 appartementen liggen boven een winkel, aan het dorpsplein van Koudekerke. Sfeervol kijk je uit over de kerkring met wat terrasjes er rondom heen. In de winkel beneden de appartementen zit een kleine lunchroom waar je vanaf 's morgens al een broodje kunt eten of de dag start met een kop koffie. Parkeren kan gratis voor de deur.
niet gewaardeerd 923.00 Nu boeken
Guesthouse - Wielemakersbaan 6 Dishoek
Guesthouse – Wielemakersbaan 6 Dishoek
Elke lodge is voorzien van eigen badkamer en twee 2-persoonsslaapkamers. Centraal gelegen is er een eetzaal, keuken en een lounge met tv, een trap naar de verdieping met nog 2 slaapkamers en op de gang 2 douches en toiletten. De slaapkamers boven zijn voor 2 en 4 personen De accommodatie is opgedeeld in 4 lodges voor elk 4 personen. Elke lodge is voorzien van een eigen badkamer en twee slaapkamers. Centraal gelegen is er een eetzaal met een ruime woonkeuken, met een geschakelde living. Tegenover deze ruimtes zijn nog eens 2 tweepersoons slaapkamers. Via de centrale hal op de verdieping is het mogelijk om naar de verschillende lodges te gaan.

De accommodatie ligt op een westernranch, direct gelegen aan ruiterpaden die lopen naar een uitgestrekt gebied met o.a. bos en strand. Op de ranch staat het recreatieve Western-rijden centraal. Onze Saloon in de Grote Schuur. Voor de kleine ruitertjes verzorgen we ook ponyritjes, u kunt zelf met één van onze shetlander pony's aan de hand, een rondje lopen. Belt u wel even van te voren met Petra om te kijken of er een pony beschikbaar is.
niet gewaardeerd 3,442.00 Nu boeken