Hagreco
Hagreco
Comfortabel houten vakantiehuis aan de rand van een camping.

Dit vakantiehuis Hagreco is gelegen in de omgeving van Kollumerzwaag Op het beschutte terras kunt u in de zomer heerlijk van de zon genieten. Voor de kinderen is er een trampoline en een speelhuisje met glijbaan op de camping aanwezig. Het pierenbadje is geopend in de zomervakantie en geeft volop waterpret voor de allerkleinste.

De rustige en cultuurrijke omgeving bij de vakantiewoning biedt volop mogelijkheden waar u kunt wandelen en fietsen. Breng een bezoek aan Dokkum, het Lauwersmeergebied, Harlingen, Leeuwarden, Groningen, de Waddeneilanden en de diverse streekmusea. Ook nationaal park de Alde Feanen en dachten zijn vanuit de vakantiewoning goed te bereiken.

Verder biedt de regio diverse activiteiten, waaronder vissen bij de forellenvijver op 500 m en wadlopen. Op 14 km afstand bevindt zich een wellnesscentrum. Het Friestalige dorp ligt in het oosten van de Friese provincie.

Een fijne plek om van je vakantie te genieten!
niet gewaardeerd 149.00 Nu boeken
Kollumerzwaag
Kollumerzwaag
Geheel gerenoveerd voorhuis van een voormalige boerderij. Rustig gelegen in natuurgebied De Mieden. De badkamer en één van de slaapkamers bevinden zich op de begane grond. De huiseigenaar is in het bezit van kippen en geiten. Jongeren niet toegestaan. Bezoek vanuit dit vakantiehuis Nationaal Park Lauwersmeer, waar u een schitterend open landschap en bijzondere vogels kunt bewonderen. Het vakantiehuis bevindt zich op 6 km afstand van Dokkum. Met de vele historische huizen, grachten, gezellige straatjes en speciaalzaken hoort Dokkum bij de meest charmante steden van Nederland.
niet gewaardeerd 230.00 Nu boeken
Kollumerzwaag
Kollumerzwaag
Dit vakantiehuis in Kollumerzwaag beschikt over veel ruimte voor vier personen. Aan het vakantiehuis bevindt zich een terras, dat deels is overdekt. Door de grote oppervlakte van dit vakantiehuis bevinden alle ruimtes zich op de begane grond. Naast de woonkamer bevindt zich een separate eetkamer. Het vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. De keuken is compleet ingericht en heeft onder meer een koffiezetapparaat, combi-magnetron en koelkast met een groot vriesvak.

Vanuit dit vakantiehuis kunt u het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer bezoeken, waar u kunt wadlopen, vissen, zwemmen en varen. Op 11 km afstand ligt de historische en typisch Friese vestingstad Dokkum. Hier kunt u genieten van vele winkels, restaurants en terrassen en de interessante geschiedenis van de stad. Tevens is hier een overdekt zwembad. Op respectievelijk 1, 2 en 5 km bevinden zich een vismogelijkheid, fietsverhuur en restaurant.
niet gewaardeerd 229.00 Nu boeken