De Kever
De Kever
Dit is een gezellige woning op het kleine eiland de Kaag aan de Kaagerplassen. Het is een unieke plek om je vakantie te vieren. De vakantiewoning is voorzien van meerdere terrassen en 2 slaapkamers.

Pak tijdens het verblijf eens de fiets en volg de prachtige 17 km lange route waarbij je het water kunt oversteken met een pontje. Je kunt ook kiezen voor een wandeling langs het zogenaamde Laarzenpad en genieten van de flora en fauna in het polderlandschap. De Kagerplassen is het oudste watersportgebied van Nederland en het ligt op korte afstand van de Keukenhof.

Het vakantieverblijf biedt diverse knusse terrasjes waardoor er altijd een plekje in de zon te vinden is. De woonkamer (met slaapbank) en keuken zijn comfortabel ingericht. Je kunt de dag afsluiten met een hapje en een drankje bij de romantische open haard.

Bijzonderheden:
Om op het eiland te komen betaalt u per retour € 4,50 voor de pontje (inclusief auto en inzittenden). Als voetganger betaalt u €1,- enkele reis.
De eigenaar heeft een ligplaats voor boten.
niet gewaardeerd 394.00 Nu boeken
De Schuur
De Schuur
Deze vakantiewoning op het eiland de Kaag biedt je vanaf het heerlijk grote terras aan het water een prachtig uitzicht over de weilanden. Met slaapkamer is dit een geschikte woning voor een familie met kinderen.

Het eiland de Kaag is een ideale plek om tot rust te komen. De eigenaren zullen er dan ook alles aan doen om je te laten ontspannen en te genieten van het mooie eiland. Met de fiets kun je een prachtige route volgen van 17 km langs diverse pondjes. Het Laarzenpad is een mooie wandelroute door het polderlandschap.

De woonkamer is groot en heeft een gezellige zithoek en 2 relaxte loungestoelen met een houtkachel. In het midden van de kamer bevindt zich de eettafel voor 6 personen. De keuken is eenvoudig en klein, maar van alle gemakken voorzien. Het paradepaardje van deze woning is het heerlijke terras met ronde open haard.
niet gewaardeerd 601.00 Nu boeken