Resort Hoek van Holland
Resort Hoek van Holland
We kunnen met zekerheid stellen; meer beach house dan dit wordt het echt niet! In dit moderne vakantiehuis op Resort Hoek van Holland verblijft u letterlijk op het Noordzeestrand van Hoek van Holland. Het is overbodig om iets over het uitzicht te zeggen, maar we doen het toch; een plaatje... Zowel van binnen uit de woonkamer en slaapkamer, of vanaf de veranda of het balkon.

De beach houses zijn per twee geschakeld. U bereikt de ingang vanaf het strand middels een gemeenschappelijke (samen met de directe buren) trap. Binnen treft u een knusse woonkamer met televisie en een 2-pers. slaapbank. In de open keuken beschikt u over een afwasmachine en een oven. De badkamer met douche en toilet bevindt zich ook op de begane grond. Op de eerste etage vindt u er twee slaapkamers, waarvan één met balkon, met elk twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling.

Buiten beschikt u over een veranda en een balkon met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto op de centrale parkeerplaats van het resort. Deze parkeerplaats ligt op geringe loopafstand van uw beach house. Overige auto's dient u (tegen vergoeding) op de openbare parkeerplaatsen van Hoek van Holland te parkeren.

Het zien van een mooie zonsondergang verveelt nooit. Vanuit deze bijzondere beach houses op Resort Hoek van Holland wordt u er elke dag op getrakteerd!
niet gewaardeerd 493.00 Nu boeken