Schiphuis
Schiphuis
U bent van harte welkom in vakantiewoning Schiphuis. Dit appartement ligt vlak bij de historische binnenstad van Hasselt. U bereikt uw woning via een trap. De woonkamer is licht en van alle gemakken voorzien. Aan de achterkant heeft u ook een klein balkon. Er is 1 slaapkamer op dezelfde verdieping en er zijn 2 slaapkamers op de 2e etage. Er kunnen 6 gasten verblijven, wat ideaal is voor gezinnen.Hasselt wordt ook wel het "klein Amsterdam" genoemd. In het centrum vindt u namelijk grachten, bruggen, kades en sluizen. Voor iedereen die van water houdt is dit een ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Vanuit Hasselt kunt u uitstapjes maken naar de Hanzesteden Zwolle, Hasselt en Kampen. Maar het Dolfinarium of het kabouterbos is voor de kinderen natuurlijk ook een feest.Op het terras van uw woning kunt u heerlijk ontspannen, terwijl u uitkijkt over de haven.Er is een parkeerplaats bij de woning. Dit huis wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.
niet gewaardeerd 686.00 Nu boeken
Van Nahuysweg 79
Van Nahuysweg 79
Dit heerlijke vakantiehuis bevindt zich op een mooie locatie in het mooie Hasselt. Het huis is ruim opgezet met 3 slaapkamers en een fijne badkamer met whirlpool. Met de complete keuken en de grote woonkamer is het de perfecte plek voor een ontspannen samenzijn met familie en/of vrienden.

Hasselt wordt ook wel het ""kleine Amsterdam"" genoemd. In het centrum vind je mooie grachten, bruggen, kades en sluizen. Voor iedereen die van water houdt is dit een ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Vanuit Hasselt kun je uitstapjes maken naar de Hanzesteden Zwolle, Hasselt en Kampen. Maar het Dolfinarium of het kabouterbos is voor de kinderen natuurlijk ook een feest.

Op het terras van de woning kun je heerlijk ontspannen, uitkijkend over de haven. Er is een parkeerplaats aanwezig bij de woning en dit huis wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.

Het huis zelf biedt geen aanlegsteiger, maar het is mogelijk op Jachthaven de Molenwaard een plek te boeken voor een boot.
niet gewaardeerd 493.00 Nu boeken