De Pan 4 D
De Pan 4 D
Dit aangename vakantiehuis in Hapert is voorzien van een heerlijk terras en een fijne omgeving met tal van wandel-, fiets- en ruiterpaden. Er zijn 3 comfortabele slaapkamers met een ensuite badkamer en het is een ideale keuze voor natuurliefhebbers.

De woning is uniek gelegen in de regio Kempen met een groot aanbod aan ruiter- en fietspaden in de directe omgeving. Wandelen of mountanbiken in het natuurgebied betekent prachtige wandel routes op de Cartierheide, uitdagende MTB route in Netersel of rustige fiets routes langs boerderijen, kerken en pittoreske dorpjes. Het centrum van Hapert ligt op 1 km afstand en je kunt er de dagelijkse benodigdheden kopen bij de Lidl, of gezellig uit eten gaan in een restaurant. Het centrum van de lichtstad, Eindhoven, ligt op 20 km van de accommodatie.

Het verblijf is voorzien van een heerlijk terras waarop je de dagen ontspannen kunt beginnen met een zelfgemaakt ontbijtje. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete gerechten te bereiden en je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats.
niet gewaardeerd 618.00 Nu boeken