Aquario
Aquario
Dit prachtige vakantiehuis in Grou bevindt zich op het park Yn'e Lijte. Het is een rustig gelegen park waar u kunt onthaasten. Vanuit de vakantiewoning heeft u een panoramisch uitzicht over het Prinses Margriet Kanaal en nationaal park Alde Feanen.

Op de begane grond bevinden zich de drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en stapelbed. De badkamer bevindt zich tevens op de begane grond. In de schuur kunt u de fietsen stallen. Op de bovenverdieping bevindt zich de riante woonkamer en keuken. Vanuit hier heeft u een prachtig weids uitzicht. Op het balkon kunt u genieten van het uitzicht, de langsvarende boten en het pontje waarmee fietsers naar de overkant worden gebracht.
In de omgeving van de vakantiewoning zijn volop mogelijkheden voor watersport. Neem bijvoorbeeld lessen bij de nabijgelegen zeilschool of huur een boot via het park.

Grou staat bekend om de vele watersportmogelijkheden, heerlijke restaurants en gezellige winkels. Doordat het vakantiehuis in het merengebied van Friesland is gelegen kunt u hier eindeloos varen.
Het gevarieerde landschap van nationaal park Alde Feanen zorgt voor een grote rijkdom aan planten en dieren. Zo broeden hier ruim 100 soorten vogels.
niet gewaardeerd 527.00 Nu boeken
Boothuisje 69
Boothuisje 69
Op een prachtige waterrijke plek bevindt zich dit 6-persoons vakantiehuis in het Friese Grou. Vanuit het terras op de eerste verdieping heeft u een panoramisch uitzicht over het Prinses Margriet Kanaal. Deze 6-persoons vakantiewoning is gelegen op vakantiepark Yn'e Lijte waar duurzame ontwikkelingen en onthaasten de boventoon voeren.

De riante woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste etage. Vanuit het terras op de eerste etage heeft u zicht op het pontje. Fietsers worden hiermee naar de overkant gebracht wat een gezellige reuring met zich meebrengt. De langsvarende boten zijn een prachtig gezicht.

De tuin is volledig omheind. In de berging bevinden zich twee fietsen waar u gebruik van kunt maken voor het halen van broodjes in de ochtend. In de omgeving kunt u vissen in de vele wateren. Hier vindt u ook een tweede gootsteen voor het schoonmaken van uw vis.

Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Bij warm weer blijft het hier ook aangenaam koel. Barbecue├źn is toegestaan in de tuin, niet op het balkon.

In de omgeving van de vakantiewoning zijn volop mogelijkheden voor watersport. Zo kunt u bijvoorbeeld een boot huren via het park of lessen nemen bij de nabijgelegen zeilschool. Het subtropisch zwembad, manege en het heuse Kameleondorp geïnspireerd op de Kameleonboekjes zijn een paradijs voor kinderen.

Het dorpje Grou is de perfecte uitvalsbasis door de centrale ligging in Friesland. In Grou bevinden zich naast de vele watersportmogelijkheden ook heerlijke restaurants en gezellige winkels. Breng ook een bezoek aan Nationaal park Alde Feanen.
niet gewaardeerd 559.00 Nu boeken
Grou
Grou
Waterliefhebbers opgelet! Dit prachtige vakantiehuis in Grou bevindt zich op het park Yn'e Lijte. Het is een rustig gelegen park waar je fantastisch kan genieten van de waterrijke omgeving. Bezoek vanuit hier bijvoorbeeld nationaal park Alde Feanen.

Op de begane grond bevinden zich de ruime, modern en sfeervol ingerichte woonkamer met houtkachel en de volledig ingerichte open keuken. De tuin is volledig omheind, fijn voor je huisdieren, er zijn er namelijk 2 gratis toegestaan, en voorzien van twee heerlijke ligstoelen, een fijne tuinset en 4 lekkere loungestoelen. Aan de voorkant van de woning bevindt zich nog een overkapping met picknicktafel, zo kun je zelf kiezen of je in de zon of in de schaduw wilt genieten van deze prachtige plek! Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers, waarvan een voor 2 en een voor 3 personen. Tevens is hier een balkon met twee lounge stoelen om ook eens vanuit de hoogte het park te bekijken.

In de omgeving van de vakantiewoning zijn volop mogelijkheden voor watersport. Neem bijvoorbeeld lessen bij de nabijgelegen zeilschool of huur een boot via het park.
Grou staat bekend om de vele watersportmogelijkheden, heerlijke restaurants en gezellige winkels. Doordat het vakantiehuis in het merengebied van Friesland is gelegen kun je hier eindeloos varen.
Het landschap in De Alde Feanen is afwisselend: petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen bepalen je uitzicht. Je kunt hier wandelen, fietsen, varen en genieten van de natuur, de vogels en de rust.

De stad Leeuwarden ligt op slechts 15 kilometer afstand, Drachten en Heerenveen op ongeveer 25 kilometer.
niet gewaardeerd 457.00 Nu boeken