Recreatiepark Bloemketerp 1
Recreatiepark Bloemketerp 1
Deze comforatbele 2 persoons studio is van alle gemakken voorzien met een terras op het zuiden. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de schitterende elfstedenstad Franeker en heeft u Friesland binnen handbereik.
niet gewaardeerd 382.00 Nu boeken
Recreatiepark Bloemketerp 2
Recreatiepark Bloemketerp 2
Deze comfortabele 6-8 persoons woning is van alle gemakken voorzien met een terras op het zuiden. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de schitterende Elfstedenstad Franeker u heeft Friesland binnen handbereik.
niet gewaardeerd 584.00 Nu boeken
Recreatiepark Bloemketerp 3
Recreatiepark Bloemketerp 3
Deze comfortabele 2-3 persoons woning is van alle gemakken voorzien met een terras op het zuiden. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de schitterende Elfstedenstad Franeker u heeft Friesland binnen handbereik.
niet gewaardeerd 454.00 Nu boeken
Recreatiepark Bloemketerp 4
Recreatiepark Bloemketerp 4
De kleurrijke voorkant van deze verzorgd ingerichte accommodaties geven het geheel een vrolijk aangezicht. De woning is met haar 4 slaapkamers en 2 badkamers het beste geschikt voor een gezelschap van maximaal 8 volwassenen dat een uitvalsbasis zoekt om het sfeervolle Franeker en haar omgeving te ontdekken. Aan de achterkant van het huis treft u een, op het zuiden gelegen, eigen terras met tuinmeubilair en een groot grasveld voor algemeen gebruik.
niet gewaardeerd 698.00 Nu boeken