Koggeplaet Cottage
Koggeplaet Cottage
Deze scandinavische blokhut is voor 4 personen geschikt. Het vakantiehuis is eenvoudig ingericht en volledig gericht op rust. Er is bijvoorbeeld geen tv aanwezig zodat u optimaal kunt genieten van de natuur en de rust. Het vakantiehuis is gelegen op Watersportpark De Koggeplaet aan de Fluessen in Friesland. Er zijn twee slaapkamers aanwezig aan de achterzijde waarvan één met tweepersoonsbed en één met een stapelbed. De slaapkamer met het stapelbed is open en is niet afgesloten.

De badkamer is uitgerust met wastafel, toilet en douche. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen is niet te huur en dient u zelf mee te nemen.
Op watersportpark De Koggeplaet is een gebouw met een wasmachine, droger en diepvries waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bent u een watersporter en houdt u van rust dan is dit de ideale plek. Watersportpark De Koggeplaet is gelegen aan het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Er is tevens een jachthaven aanwezig op het park. Voor de kinderen is er een speeltuin en een klein strandje direct aan het meer.
niet gewaardeerd 410.00 Nu boeken