Hof van Breusj
Hof van Breusj
Deze authentieke groepsaccommodatie is gelegen in het Zuid-Limburgse dorp Eijsden. Door de unieke ligging vind je hier Waalse ambiance, Vlaamse gastvrijheid en Limburgse levensvreugde. Dankzij 5 slaapkamers, een gedeeld terras en een heerlijke ligging is het ideaal voor een vakantie met de familie.

Eijsden biedt volop mogelijkheden voor de sportieve natuurliefhebber. Maak een wandeling door het 36 hectare grote rivieroeverreservaat Eijsder Beemden, of verken het Savelsbos met de daarin verscholen prehistorische vuursteengrot. De nabijheid van de prachtige Martinuskerk (40 m) zorgt voor sfeer, met als bijkomend gemak dat je altijd weet hoe laat het is.

De accommodatie heeft een warme ambiance en is van alle moderne gemakken voorzien. Je beschikt over WiFi, flatscreen tv's en dvd-spelers in elke slaapkamer. Ondanks dat is er zonder twijfel sprake van een authentieke sfeer, met dank aan de zorgvuldige aanpak van de eigenaren.
niet gewaardeerd 1,360.00 Nu boeken
Maison le Cramignon
Maison le Cramignon
In het hartje van Eijsden vinden we dit karakteristieke en luxe vakantiehuis. De voormalige stallen van de boerderij zijn verbouwd tot een knus huis op een unieke locatie, u zult zich hier snel 'thuis' voelen. De oude elementen zoals de staldeur, het vakwerk en stevige houten balken zijn tijdens de renovatie bewaard gebleven, wat zorgt voor bijzonder veel sfeer. Middels verschillende kleine trappen in het huis zijn alle ruimtes te bereiken. Maison le Cramignon is vernoemd naar de slingerdans die elk jaar, praktisch voor de deur, traditioneel wordt uitgevoerd door de bevolking tijdens de processiefeesten 'de Bronk'.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte, kom genieten met elkaar en rust lekker uit. Eet op je eigen terras met de barbecue binnen handbereik of proef een lokale lekkernij bij één van de talrijke cafés en restaurants in Eijsden. De houtkachel in de woonkamer zorgt voor extra sfeer en maakt het ieder jaargetij aangenaam om hier te verblijven.

De omgeving leent zich perfect voor het ontdekken van het bruisende Eijsden, Maastricht en Heuvelland. Naast de vele pittoreske dorpjes in Limburg, die het bezoeken zeker waard zijn, kan de natuurliefhebber hier ook zijn hart ophalen. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling bij rivieroeverreservaat Eijsder Beemden of verken het Savelsbos met daarin verscholen de prehistorische vuursteengrot.
niet gewaardeerd 399.00 Nu boeken