Kaagervaaring
Kaagervaaring
Deze prachtige chalet ligt in Kaag, in Zuid-Holland. Er zijn 3 slaapkamers die aan 8 personen een slaapplek bieden, ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. Daarnaast is het toegestaan om een huisdier mee te nemen.

Het eiland de Kaag is een ideale plek om tot rust te komen In de omgeving kunt u prachtig fietsen, zo is er een mooie route van 17 km waarbij via diverse pondjes de omgeving wordt verkent. De Kagerplassen is het oudste watersportgebied van Nederland en biedt volop activiteiten. Bovendien ligt de Kaag op zeer korte afstand van de Keukenhof en steden als Amsterdam , Den Haag en Leiden zijn zeer snel te bereiken.

Het vakantiehuis is gezellig ingericht en alles wat u nodig heeft, is aanwezig. U heeft een groot terras aan het water met een prachtig uitzicht over de Kaagerplassen en u heeft uw eigen aanlegsteiger. De woonkamer met open keuken is van alle gemakken voorzien en biedt genoeg ruimte voor 8 personen. Het huis is toegankelijk voor mindervaliden.

Bijzonderheden:
- Om het eiland te bereiken maakt u gebruik van een pontje. Kosten 4,5 euro retour. Voor voetgangers is dit 1 euro retour.
- De woning is geschikt voor rolstoelgebruikers.
- De woning is geschikt voor mensen die rust en ruimte zoeken.
- Er zijn ook kleine bootjes beschikbaar voor algemeen gebruik.
niet gewaardeerd 859.00 Nu boeken