Hoeve de Schoor - Bakhuys
Hoeve de Schoor – Bakhuys
Deze carr├ęboerderij uit 1340 is tegenwoordig een monument en ligt in een landelijke omgeving tussen Roermond en Weert. Het gebouw bestaat uit 2 delen: het Bakhuys en het Hooge Huys. 5 slaapkamers en 4 badkamers liggen op de 1e etage van het Hooge Huys. Alle overige vertrekken liggen in het naastgelegen Bakhuys. Deze accommodatie is geschikt voor familie- en vriendenweekenden of vergader- en cursusgroepen van maximaal 16 personen.Op loopafstand vind je het natuurgebied Leudal met prachtige loofbossen en meanderende beekdalen. Op fietsafstand liggen de Maasplassen met dagstranden en watersportmogelijkheden.Een workshop koken en catering behoren tot de mogelijkheden.Een servicepakket, bestaande uit keukenlinnen, toiletpapier, keukenpapier, afwasmidel, schoonmaakmiddel en koffiefilters, ligt voor je klaar bij aankomst. Deze (verplichte) kosten van 32,50 euro zijn ter plaatse te betalen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen.
niet gewaardeerd 1,459.00 Nu boeken
Hoeve de Schoor - Houte Huys
Hoeve de Schoor – Houte Huys
Verscholen in de tuinen van de monumentale Hoeve de Schoor, ligt dit knus ingerichte houte huysje. Wakker worden met fluitende vogeltjes op het terras, een wijntje drinken bij een vuurtje van de vuurkorf, bij koud weer de kachel aan en genieten van de mooie omgeving.

Hoeve de Schoor bevindt zich in Baexem, tussen Weert en Roermond. Het is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving en voor uitstapjes naar de rest van Limburg, Belgi├ź en Duitsland.

Extra informatie:
Op hetzelfde terrein ligt de woning NL-6095-01 (Hoeve de Schoor - Bakhuys).
niet gewaardeerd 516.00 Nu boeken