Holiday home villa apartment 1
Holiday home villa apartment 1
Dit mooie, ruim opgezette appartement is gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Met veel comfort en een fijne ligging is het zeer geschikt voor vakanties met het gezin.

De ligging is uniek, nabij diverse natuurgebieden en knusse dorpen en stadjes. Bezoek De Kiekkaaste (8 km), Niedersächsisches Wattenmeer Nationaal Park (16 km) of Oldambtmeer en geniet van een dagje shoppen in Leer (28 km) of het Belgische Bourtange (30 km).

Op de begane grond tref je de compleet ingerichte keuken, voor het bereiden van je favoriete gerechten. De woonkamer, slaapkamers en een badkamer bevinden zich op de 1e etage en de stijlvolle woonkamer is gezegend met een mooi uitzicht op de zonnige, gemeubileerde tuin met vijver en barbecue. Het is mogelijk om aparte bedden te plaatsen en de huiseigenaar biedt kosteloos een kinderstoel en kinderbedje aan.
niet gewaardeerd 409.00 Nu boeken
Officierswoning uit 1761
Officierswoning uit 1761
Deze officierswoning uit 1761 bevindt zich op een bijzondere plek in Bad Nieuweschans. Je hebt uitzicht op het plantsoen en op de historische wachttoren. Bad Nieuwschans is een oude vesting en ademt nog steeds de sfeer van weleer.

De omgeving leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht, te fiets of lopend. Een tripje naar Duitsland of Groningen-stad behoort ook tot de mogelijkheden. Een fiets huren kan in het dorp, en wordt eventueel door de huiseigenaar geregeld.

In dit vakantiehuis waan je je zowel buiten als binnen terug in 1761. Het comfort is aangepast aan de hedendaagse tijd. Beide slaapkamers bevinden zich op de benedenverdieping en in de knusse tuin kun je vooral 's zomers heerlijk genieten. Het bekende kuuroord van Nieuweschans bevindt zich op slechts 150 meter van de woning.
niet gewaardeerd 483.00 Nu boeken