Oostvaardersplassen
Oostvaardersplassen
Dit 8-persoons vakantiehuis is gelegen in een oase van rust en is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers onder ons.
Zo kunt u genieten van de prachtige natuur in de onmiddellijke omgeving alsook de rustgevende wandelingen rond de Oostvaardersplassen en de Lepelaarplassen.
De beroemde Oostvaarderplassen liggen in de directe omgeving van de vakantievilla. Ontdek dit prachtige natuurgebied per fiets of over de vele wandelpaden. Dit unieke natuurgebied in Nederland is een echte aanrader.

In deze zeer comfortabele vakantievilla vindt u een prachtige serre met een grote lounge set waar u kunt genieten van een glaasje wijn of een gezelschapsspel onder vrienden. De serre is niet verwarmt maar wanneer de zon schijnt warmt de ruimte door het vele glas snel op.

Het comfort van deze woning vindt u niet enkel in zijn ruime opdeling, maar eveneens bij de boxspring bedden in iedere slaapkamer.

Deze woning is geschikt voor 8 personen en is dus ideaal voor grote gezinnen of een familie-uitje.
Indien u liever de passieve richting uit gaat, kunnen wij u een dagje shoppen aanbevelen in Almere en in de outlet van Bataviastad in Lelystad.

Kortom, door zijn centrale ligging is deze luxe vakantiewoning een pareltje in zijn streek.
niet gewaardeerd 657.00 Nu boeken